Broadcast naar meer dan 700 miljoen TV kijkers

Na een doorslaand succes in de afgelopen jaren is Com1 wederom door Red Bull Media House gevraagd om LAN, Voice, WiFi en Security voor de grootste TV productie ter wereld te verzorgen; Wings for Life – World Run 2016. Vanuit Oostenrijk wordt een complete infrastructuur opgebouwd voor LAN, Voice, Security en WiFi. Tijdens de voorbereidingen en tijdens het evenement is het team van Com1 verantwoordelijk voor alle interactie tussen centrale regie in Oostenrijk en alle 38 deelnemende landen in de wereld. Ook alle internationale voice koppelingen naar de 38 deelnemende landen worden door Com1 verzorgd. Hiermee verzorgt Com1 weer een high profile project, waardoor ruim 700 miljoen TV kijkers wereldwijd een mooi evenement kunnen beleven.

PlainEazy Managed Services

Samen met onze partners leveren we volledig beheerde PlainEazy Managed WiFi, Managed Firewall en Managed Netwerk oplossingen aan bedrijven, overheden en instellingen.

Broadcast naar 45 miljoen TV kijkers

Voor het vierde jaar op rij verzorgt Com1 LAN, WLAN en Security voor de Formule 1 voor RTL Duitsland. Iedere race 7x24 ondersteuning wereldwijd!

Network Operating Center

Com1 heeft een eigen Network Operating Center (NOC) in Nijmegen. Alle beheer infrastructuur, netwerk koppelingen en internet ontsluitingen staan in beveiligde high performance datacenters. Vanuit het NOC worden alle klantomgevingen en bedrijfskritische netwerken beheerd waar Com1 verantwoordelijk voor is.

SIEM gebaseerde proactieve monitoring

Security, LAN en WLAN voor ziekenhuizen. Volledig beheerd vanuit het Com1 NOC. Ondersteuning van bedrijfskritische omgevingen.

Dat is heel Com1!

Com1 is een technologie provider die bewezen technieken toepast van een (beperkt) aantal leveranciers. Om bedrijfskritische omgevingen en/of volledig beheerde diensten aan te kunnen bieden, is het noodzakelijk dat het technisch inzicht in de geboden oplossing 100% aanwezig is. Het team van Com1 is derhalve volledig gecertificeerd op alle producten welke wij inzetten bij onze klanten.

Het principe van ‘eat your own dogfood’ wordt bij Com1 volledig gehanteerd. In het dagelijkse werkzaamheden binnen Com1 zijn wij 100% afhankelijk van dezelfde diensten zoals we ook onze klanten aanbieden. U wilt zorgeloos kunnen werken en wij ook. Uiteraard hebben we naast onze productie omgevingen ook uitgebreide test en acceptatie omgevingen. Hierdoor hebben we inzicht in de migraties en releases welke vanuit de verschillende leveranciers worden opgeleverd

De oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis van Avaya networking, PaloAlto Networks, Cyberoam, 3CX, en Ruckus Wireless.

Com1 zet zich in als onderaannemer en implementatie partner voor ICT leveranciers:

Alle kennis welke Com1 heeft opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfskritische netwerk inrichtingen en security heeft Com1 omgezet in een gestandaardiseerde dienstverlening PLainEazy Managed Services.

PlainEazy Managed Services  bestaan uit  PlainEazy Managed WiFi, Managed Network en Managed Firewall. Deze managed services zijn ontwikkeld met als uitgangspunt  eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model.

PLA-logo-corporate 698x400
PLA-logo-network
PLA-logo-wifi
PLA-logo-firewall